Dit menu wordt geserveerd van 15 oktober tot en met 2 december 2020.
MENU SEIZOENSGENEUGTEN
Het menu moet door de volledige tafel worden genomen.
Het menu moet door de volledige tafel worden genomen.
Saint Jacques in 2 platen:
Gemarineerd met foie gras en op smaak gebracht met arganolie
Mandarijn, schorseneren en pastinaak
* * * * *
Geroosterde kabeljauw met Lardo di Collonata, groene selderij en selderijbal
Mosselen en kokkels
Mousserende bouillon
* * * * *
(*) Pluma van Durocvarken
Cromesquis van hoofdkaas,
Groene kool en wilde champignons, truffelsap
* * * * *
Haanfazant met herfstgarnituur à la Brabançonne
Bil bereid in tajine
* * * * *
Gekarameliseerde appel uit onze weilanden
walnootcrumble, Dragon-ijs, Romige Chocolade, Geuzesabayon
4-gangen menu € 75,- met de wijnselectie + € 30,-
(*) 5-gangen menu € 95,- met de wijnselectie + € 40,-
EEN VERLEIDELIJK BORDJE VOORAFGAAND AAN DE ZOETIGHEDEN
Een bordje van 6 verse en gerijpte Kazen
"d'Ici et d'Ailleurs" € 16,
inclusief selectie van wijnen €10
kaas buffet ter vervanging van het dessert supplement € 7,-.
Om de keuken van onze chef-koks-ambachtslieden te kennen, vanaf 7 couverts
Wilt u kiezen voor ons degustatiemenu?
Van woensdag tot vrijdag, de middag, ons "Lunch Marit" -menu
Elke dag volgens de markt ontwikkeld en aangeboden
3 gangenmenu voor € 42,-
Met de wijnselectie (3 glazen) + € 20,-
Gemarineerd met foie gras en op smaak gebracht met arganolie
Mandarijn, schorseneren en pastinaak
* * * * *
Geroosterde kabeljauw met Lardo di Collonata, groene selderij en selderijbal
Mosselen en kokkels
Mousserende bouillon
* * * * *
(*) Pluma van Durocvarken
Cromesquis van hoofdkaas,
Groene kool en wilde champignons, truffelsap
* * * * *
Haanfazant met herfstgarnituur à la Brabançonne
Bil bereid in tajine
* * * * *
Gekarameliseerde appel uit onze weilanden
walnootcrumble, Dragon-ijs, Romige Chocolade, Geuzesabayon
4-gangen menu € 75,- met de wijnselectie + € 30,-
(*) 5-gangen menu € 95,- met de wijnselectie + € 40,-
EEN VERLEIDELIJK BORDJE VOORAFGAAND AAN DE ZOETIGHEDEN
Een bordje van 6 verse en gerijpte Kazen
"d'Ici et d'Ailleurs" € 16,
inclusief selectie van wijnen €10
kaas buffet ter vervanging van het dessert supplement € 7,-.
Om de keuken van onze chef-koks-ambachtslieden te kennen, vanaf 7 couverts
Wilt u kiezen voor ons degustatiemenu?
Van woensdag tot vrijdag, de middag, ons "Lunch Marit" -menu
Elke dag volgens de markt ontwikkeld en aangeboden
3 gangenmenu voor € 42,-
Met de wijnselectie (3 glazen) + € 20,-