Deze kaart wordt geserveerd tot van 15 oktober tot en met 2 december 2020
HET SEIZOEN A LA CARTE
Maximaal 6 personen
Wij bieden aangepaste wijnen aan
€ 28.-
Maximaal 6 personen
Wij bieden aangepaste wijnen aan
€ 28.-
VOORGERECHTEN
Saint Jacques in 2 platen:
Gemarineerd met foie gras en op smaak gebracht met arganolie
Mandarijn, schorseneren en pastinaak € 42,-
~
Langoustines, Amandelen, Oude Reggiano, Citroen, Pedro Ximenez € 46,-
~
Geroosterde kabeljauw met Lardo di Collonata, groene selderij en selderijbal
Mosselen en kokkels, Mousserende bouillon € 33,-
~
Een dikke Griet, Zachte Aardappel Met Prei,
Grijze Garnalen, Romanesco € 39, -
Suppl. Royal Belgium Caviar 15 gr. € 30,-
~
Zachte Krab in Tempura, Gekonfijte spek, cantharellen, pistou, Thaise bouillon
€ 40,-
HOOFDGERECHTEN
Kreeft in de pan, Pepper Artisjok, Chorizo Coulis, Fregola Sarda met Comté, Rucola
€ 48,-
~
Knapperige zwezerik, gebakken ganzenlever, gegratineerde bloemkool
Edamame en Cannelloni met Agaric Mushrooms min. 2 pers
€ 45,-
~
Duroc varkenpluma
Cromesquis van hoofdkaas,
Groene kool en wilde champignons, truffelsap
€ 38,-
~
Patrijs uit Brabants Landschap , Geroosterd in vijgenblad
€ 48,-
~
~ Gebraden zomer hert , Coulis van zwarte bessen,
Stoofpotje Parmentier met pruimen
Rode Kool en bosui € 40,-
DESSERTEN
«Kaas en / of dessert»
€ 16.-
Karretje met verse en gerijpte kazen « Van Hier en Elders »
«De vaste waarden»
€ 15.-
- De Onweerstaanbare Dame Blanche met Blauwe Vanille uit Reunion Eiland
~
- Gekaramelliseerde Normandische pannenkoekjes « 15 min. »
«Nieuwigheden»
€ 15.-
Gedeconstrueerde Taart met Pistache, Vijg en Sinaasappel
~
Conferentie van peren in verschillende facetten
~
Gekarameliseerde appel uit onze weilanden
walnootcrumble, Dragon-ijs, Romige Chocolade, Geuzesabayon